...

Despre noi

Producem, comercializăm și deservim, pentru a vă face viața mai ușoară iar timpul mai mult și mai prețios

Scurte date istorice

…..

Piccolo Mondo - aproape de centrul orașului Orhei

Amplasare geografică

….

Scopul nostru

…..

Uși, ferestre PVC și MDF Producere

Mobilă Magazin specializat

Articole din metal Producere

Pavaje Producere

Materiale de construcție magazin specializat

De ce oamenii ne aleg pe noi?

Suntem o echipă competitivă, cu o experiență de 20 de ani care își iubește activitatea și clienții. Calitate garantată și consultanță de la cei mai buni specialiști. Noi ne asumăm coordonarea întregii construcții, dumneavoastră- economisiți timpul, banii și savurați rezultatul!

Viziune

…..

Istorie

……

Cooperare

…..

De ce clienții ne aleg pe noi?

Cei mai buni specialiști vă consultă și planifică pas cu pas fiecare detaliu din construcție, pentru ca rezultatul să depășească așteptările dumneavoastră. Orice întrebare o clarificăm împreună, oferim sfaturi privind proiectarea corectă și construcția eficientă. Alături de noi, obțineți casa viselor voastre!

Calitatea este cartea noastră de vizită! Garanție 10 ani la sticlă și articole PVC. Folosim materie primă testată la durabilitate și rezistență, produse apreciate de clienți, ușor-utilizabile și îndelung-folositoaare. Investiți acum- vă bucurați o viață!

Suntem o echipă competitivă, cu o experiență de 20 de ani care își iubește activitatea și clienții. Lucrările finalizate cu succes de-a lungul anilor demonstrează calificarea superioară a personalului și durabilitatea construcțiilor.

Nu trebuie să pierdeți timpul și energia căutând în diferite locuri elemente ce țin de detalii. La Piccolo Mondo, totul este compact organizat, pentru ca procesul construcției să fie cât mai rapid și plăcut. Întreg spectrul de produse, materiale și detalii necesare le găsiți la noi!